fredag 12 mars 2010

Det gäller att vara snabb..

Äntligen fredag. Sitter på personalrummet i skolan och filosoferar lite. Igentligen borde jag åkt hem men tänker att vänta på att Signe och Agnes slutar sin dag. Lovisa ska åka med Tuva hem och vad jag fatta det som skulle Gabbe åka till Öxabäck..

En "liten" tapper skara är väl hemma i kväll då :) Ibland kan jag bli vääldigt avundsjuk på vänner som har vuxna barn och de kan själva bestämma om de ska vara hemma eller inte. En hels del blir liksom enklare om man inte behöver fixa barnvakt. Men när väl Kjell och jag är hemma själva vet vi inte vad vi ska göra liksom.. dt blir så svårt att laga mat. Lagar alltid för mycket och det blir så tyst så man hör minsta ljud. Jag blir rastlös helt enkelt. Ibland kan jag väl inte sticka undet stol med att det är skönt men en eftermiddag räcker!

Tacos ska det bli i kväll i alla fall. Har varit sugen på det hela dagen och hungrig har jag varit med. Skolmaten, Minnestronesoppa, luktade gott men såg skitäcklig ut.. Jag vet inte vad det är men jag avskyr skolmaten. Den går verkligen inte ner. Samma smak på massa olika rätter. :(

Vi har en massagestol på jobbet som jag försöker att använda så ofta som möjligt...så nu tror jag att jag ska lägga mig en stund i den :) Får nog skynda mig så ingen annan hinner före !!


Trevlig helg eller trevlig kväll )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar