tisdag 23 mars 2010

Törnrosa sov i tusen år...

Jag undrar ibland vilken sömn man får om nätterna. I vårt hus är man vaken dygnet runt. Jag som börjar jobbet på skolan kl åtta fyra dagar i veckan går upp vid sex. Kjell som jobbar skift går upp ena veckan tjugo i fem, åker till jobbet tio över fem, nästa som ska till jobbet är någon av grabbarna och då börjar denne klockan sex. Innebär att denne kommer in i panik tjugo över fem, käkar frukost, går på toa och sen iväg. Jaha, sover man så här länge ska man vara glad... nää man vaknar när klockan ringer tjugo i fem och svårt att somna om när det plockas i köket. Lika bra att gå upp!!

Kvällstid är det samma procedur fast tvärtom!! När Kjell jobbar sista skift kommer han hem halv tolv och då är jag oftast vaken. Jobbar någon av grabbarna sista skift kommer den personen insläntrandes vid halv ett på natten, käkar, går på toa och går och lägger sig... Någon vecka kan någon av dem jobba natt och sticker då till jobbet halv elva på kvällen och dyker upp vid halv sju! ja, det är inte lätt att få någon djupsömn här inte!! Ibland undrar jag hur man fixar det!!

Hur som helst idag var det arbetsdag igen med mycket jobb och många möten. Kom inte hem innan halv sex. Åtgärdsprogram som skulle skrivas, brev som skulle mailas och gud vet allt.
I morgon blir det utbildning på Navet och det ska bli sköj! Utbildning kan man aldrig få för mycket av.. Eller???

Sov gott och ta vara på den dyrbara sömnen :)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar