lördag 15 maj 2010

Efter regn kommer solsken :)

Regn, regn, regn...idag ser det inte ut att bli någon sol. Igår var jag och mysiga kollegan och kursaren Helen på Skrädderiet och fikade. Vi satt i trädgården och det var helt underbart väder. Solen kom fram och det värmde på rejält. Drack kaffe och åt morotskaka. Efter några timmar anslöt sig Mia och Martina till bordet och vi fick sitta och skvallra lite extra!
Hemma tog vi det lugnt och njöt av det fina vädret. Lagade en kycklinggryta och vi åt sent. Johan var här och småtjejerna spelade lite fotboll med honom. Hade även fullt sjhå att övretala sonen att inte köpa en Ford Mustang som första bil! Det var helt omöjligt men efter att ha sovit på saken till idag har han nu ändrat sig och vill istället ha en Saab.
Det blev även ett glas vin ute med Ralph och Rebbeca. Vi tände eldstaden och när det kylde på satte vi oss framför elden. Softa grannar är det.
Vi vaknade tidigt och jag fick plocka ihop lite efter igår. Jag hatar när jag inte gör det direkt.
Längtar efter Natalie och vet att hon snart kommer hem. Hon har hemlängtan och det sak bli såå skoj att få träffa henne. Även om vi pratar varje dag på Skypen blir det inte detsamma. Ibland när vi är rikigt fjantiga här hemma tar vi på web-kameran!!! Vi visar hunden, katterna, lite svensk mat osv!!!
Nu är det Yatzyspel som gäller!!! Tror t om Kjell ska vara med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar