fredag 23 juli 2010

Äntligen semester!!

Igår firade vi att Kjell började sin semester. Dock tjuvstartade vi andra lite eftersom semesterfiraren inte sluta för än 23.00. Tydligen blev vi lite högljudda då grannarna som hade fest i onsdags klagade...härligt med folk som sätter ribban!
När jag tänker tillbaka minns jag ledord som Bananas i Pyjamas Bahamas, Lite Owe Törnqvist, Snoddas, "Anna, bussen härutanför", samt många blandade ord med tyska anor..
Kvällens mest oväntade artist måste var jubilaren själv..en enastående teknik på dragspel...och faktiskt hade även Herr Senil en dold, musikalis ådra!

Finns även ett inslag om ett tillstånd kallat "Pungröta" som en av vännerna drabbats av. Det visade sig att även semesterfiraren drabbats av en sådan åkomma, om än för väldigt länge sedan!!! Tänk va mycket en del karlar har gemensamt!!!!

Nivån är lång, skrämmande låg stundtals men det är det som gör livet så jäkla roligt. Alla bjuder på sig själva, man får skratta och ha roligt. Prata om livet, jorldens existens och andra världsproblem kan man göra till hösten eller when ever..


// Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar