lördag 12 mars 2011

Uppdatering är ju välkommet!

En omtumlande dag i går. Jag och Lovisa slocknade på soffan tidigt, tror inte klockan var mer än åtta. Har nog sovit i 12 timmar och nu har huvudvärken försvunnit och jag känner mig ganska pigg. Snöar som katten ute gör det och vi kommer närmare och närmare våren.

Slog på datorn och såg denna förrödelse i Japan. Vilken kraft naturen ändå besitter. Vilka vågor det drog över kustsamhällena. Det virvlade bilar och träd om vartannat. Hus som krossades och bara åkte med. Tsunamin tar ingen hänsyn till någon. Hörde någonstans att tsunami betyder hamnvåg och det är väl en lindrig beskrivning av det hela. Vi människor är ganska så hjälplösa när det väl händer något. Att leva i Japan är en stor risk då landet ligger extremt känsligt till geografiskt sett. Men förmodligen går det inte att tänka så om man bor där.

Natalie har äntligen fått igång sin blogg i alla fall med en liten uppdatering. Hon har i dagarna blivit bilägare och jag unnar henne verkligen en bil. Det är inte skoj att vara beroende av andra eller styras av busstider. Snygg är den dessutom också!

Det får bli en tur i sommar med bilen! Niklas och Kristin flyttar också snart ner till Cypern. Där fick vi ännu mer anledning att åka dit snart igen. De ska jobba på Tommy´s bar och ska ni ner till Agia Napa så kanske ni besöker Agia Napas största och mest kända bar ...och får prata lite svenska med ungdomarna!!

Dags att rycka upp sig! Ha en bra dag. Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar